FAQJA KRYESORE

.


Rreth Nesh

Me zyra në mbi 25 vende që ofrojnë shërbime sigurimi dhe risigurimi, MAI ofron një trampolinë të veçantë për bizneset që veprojnë në të gjithë Evropën Qendrore dhe Lindore. Ne mund tju ndihmojmë të kapërceni ndryshimet rajonale në ekonomike dhe rregullatore, dhe të kujdesemi për të dy të siguruarin dhe mbartesin e riskut me një sërë shërbimesh dhe fusha specialiteti.


Shërbimet tona në Industri

Fushat tona të Specialiteteve